RFK, Jr. Zegt tegen voorvechters van vrijheid van gezondheid: “Dit is de heuvel waar we op zullen sterven

rfk,-jr.-zegt-tegen-voorvechters-van-vrijheid-van-gezondheid:-“dit-is-de-heuvel-waar-we-op-zullen-sterven

12-11-21 08: 23: 00,

Children’s Health Defense voorzitter Robert F. Kennedy, Jr. en president Mary Holland hebben vorige week de aanwezigen van de Weston A. Price Foundation jaarlijkse conferentie in Allen, Texas, aangespoord om medische tirannie te verwerpen en op te komen voor de kinderen van de wereld.

Mis je een dag, mis je veel. Abonneer je op The Defender’s Top News of the Day. Het is gratis.

In een inspirerend voorbeeld van de groeiende samenwerking tussen basisorganisaties die resoluut werken aan de bescherming van de gezondheid van kinderen en de verdediging van de vrijheid van gezondheid, Children’s Health Defense (CHD) voorzitter Robert F. Kennedy, Jr. en president Mary Holland hielden opzwepende toespraken tijdens de jaarlijkse conferentie van de Weston A. Price Foundation in Allen, Texas.

Ongeveer 1,100 enthousiaste en gemotiveerde deelnemers woonden het 5-7 november evenement bij, komend van overal in de VS en internationaal om het thema “Gezond blijven in een giftige wereld” te onderzoeken.”

Nu vaccinatiecentra in het hele land kinderen beginnen in te spuiten met de COVID-prik van Pfizer op dezelfde dag dat Kennedy en Holland spraken,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: