Tacheles #73 is online

tacheles-#73-is-online

12-11-21 11: 25: 00,

Tacheles

En weer zijn er twee weken voorbij en staat de nieuwe Tacheles-uitzending online.

van Anti-Spiegel

12. November 2021 12: 25 klok

Eigenlijk wilden Robert en ik maar een kort programma doen, maar we “praatten onszelf er weer in” en het werd het langste Tacheles programma dat we tot nu toe hebben gedaan. Dus wens ik u een lange en onderhoudende televisieavond. De link naar het programma vindt u hier, voor het geval het programma van YouTube wordt verwijderd.

Tacheles #73

Thomas Röper, geboren 1971, heeft als deskundige voor Oost-Europa bestuurs- en toezichthoudende functies bekleed bij financiële dienstverleners in Oost-Europa en Rusland. Vandaag woont hij in St. Petersburg, zijn geadopteerde thuis. Hij woont al meer dan 15 jaar in Rusland en spreekt vloeiend Russisch. De brandpunten van zijn mediakritische werk zijn het (media)beeld van Rusland in Duitsland,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: