Twintig jaar na 9/11 vragen meer dan 2700 Amerikaanse veteranen om een nieuw onderzoek

twintig-jaar-na-9/11-vragen-meer-dan-2700-amerikaanse-veteranen-om-een-nieuw-onderzoek

12-11-21 08: 05: 00,

Ik ben zeer trots en nederig door deze gelegenheid om te spreken namens de meer dan 2,700 Amerikaanse militaire veteranen die de petitie van Architects & Engineers for 9/11 Truth hebben ondertekend, waarin wordt opgeroepen tot een nieuw onderzoek naar de vernietiging van de drie torens van het World Trade Center op september 11, 2001. Het zal onmogelijk zijn voor mijn woorden om adequaat de motivaties, verlangens en inzet van de dappere mannen en vrouwen weer te geven die hun leven op het spel zetten om ons land en onze vrijheden te beschermen, maar het is mijn taak om het te proberen.

Degenen onder ons die gediend hebben in de strijdkrachten van ons land hebben een uniek perspectief op de gebeurtenissen van 9/11. Wij weten zonder enige twijfel dat de aanslagen op New York City en het Pentagon rechtstreeks tot oorlog hebben geleid en tot het doden en verminken van onze strijdmakkers en miljoenen anderen in het Midden-Oosten.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: