Uit VAERS-gegevens over COVID-vaccins blijkt een sterke stijging van het aantal meldingen van ernstige verwondingen, nu vijfjarigen de prik krijgen

uit-vaers-gegevens-over-covid-vaccins-blijkt-een-sterke-stijging-van-het-aantal-meldingen-van-ernstige-verwondingen,-nu-vijfjarigen-de-prik-krijgen

12-11-21 10: 25: 00,

Mis je een dag, mis je veel. Abonneer je op The Defender’s Top Nieuws van de Dag. Het is gratis.

De Centers for Disease Control and Prevention (CDC) heeft vandaag nieuwe gegevens vrijgegeven waaruit blijkt dat een totaal van 875,653 bijwerkingen na COVID-vaccins werden gemeld tussen Dec. 14, 2020, en 5 Nov. 2021, aan het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS). VAERS is het primaire door de overheid gefinancierde systeem voor het melden van bijwerkingen van vaccins in de VS.

De gegevens omvatten een totaal van 18,461 meldingen van sterfgevallen – een stijging van 383 ten opzichte van de voorgaande week, en 135,400 meldingen van ernstige verwondingen, inclusief sterfgevallen, tijdens dezelfde periode – een stijging van 7,943 ten opzichte van de voorgaande week.

Exclusief “ buitenlandse meldingen” bij VAERS, 643,957 ongewenste voorvallen, inclusief 8,456 sterfgevallen en 53,780 ernstige verwondingen,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: