Updates zullen binnenkort hervat worden

updates-zullen-binnenkort-hervat-worden

12-11-21 01: 30: 00, Coronavirus: Een globale 120-dag cyclus? (Corona Heads-Up)

Published: November 12, 2021

Binnenkort worden er weer SPR-updates over de coronavirus-pandemie gepubliceerd. In antwoord op vele verzoeken om informatie wordt erop gewezen dat niemand van de website is afgemeld en dat er geen censuur op de website heeft plaatsgevonden.

Een overzicht van onze vorige covid-analyses is beschikbaar in het Engels en in het Duits. De meest recente gegevens over de seroprevalentie (“natural immunity rate”) per land zijn hier beschikbaar .

Zoals uit bovenstaande grafiek blijkt, is het aantal besmettingen met het coronavirus sinds medio oktober wereldwijd opnieuw gestegen, blijkbaar volgens een klokachtige 120-dagelijkse wereldwijde cyclus, en zullen zij waarschijnlijk recordniveaus bereiken in grote delen van Europa en de VS, alsook in China.

Zie ook

” Lees verder

%d bloggers liken dit: