Vaccinpaspoorten veranderen elke samenleving in een dystopische nachtmerrie, en dwingen ongevaccineerden om als voortvluchtigen te leven

vaccinpaspoorten-veranderen-elke-samenleving-in-een-dystopische-nachtmerrie,-en-dwingen-ongevaccineerden-om-als-voortvluchtigen-te-leven

12-11-21 11:02:00,

Vaccinpaspoorten veranderen elke samenleving in een dystopische nachtmerrie, en dwingen ongevaccineerden te leven als voortvluchtigen, niet in staat boodschappen, brandstof, medicijnen of zelfs kleding te kopen, omdat ze worden geweerd uit bijna elke detailhandelszaak. Ze worden ook geweerd uit banken, bibliotheken en universiteiten, zodat ze geen toegang hebben tot financiële diensten en hoger onderwijs. Een schokkend ooggetuigenverslag van het leven in Litouwen – onder de covid vaccinpaspoort-regels – is nu opgedoken dankzij een moedig individu dat daar verslag uitbrengt, schrijft Healthranger.

Het volledige verslag is beschikbaar via deze link: https://threadreaderapp.com/thread/1456627584586944514.

Hier volgen enkele uittreksels uit het verslag:

VERBANNING TOENEMENDE BESTRAFFING: Steeds moeilijker om voedsel, medicijnen en brandstof voor auto’s te krijgen Segregatie Undercover politie-invallen. Haat Mediacensuur, Intimidatie. Dit is de autoritaire toekomst die onvermijdelijk alle landen te wachten staat die een Covid-paspoortregime opleggen: VERBANNING

Litouwen is Europa’s strengste Covid Pas regime. Het is week 8. Er is geen einde gepland. En het wordt strenger. Zonder pas mogen mijn vrouw en ik alleen kleine winkels binnen die vooral levensmiddelen, geneesmiddelen, optica of boerderij-/dierenspullen verkopen.

Verder zijn we overal verbannen. Zonder pas zijn we bij wet verbannen uit elke kledingwinkel. Mode, sport, kinderen, punk, trouwjurken: alle alle kledingwinkels verbieden ons. Zelfs tweedehandswinkels moeten de verbanning handhaven. Niemand mag kopen of verkopen zonder pasje.

STEEDS ZWAARDERE STRAFFEN: Tot half oktober mochten we volgens de wet voedsel en medicijnen kopen in kleine winkeltjes. Bureaucraten besloten dat dit te laks was. Twee weken geleden legden ze kleine winkels een nieuwe beperking op: ofwel beperken ze de capaciteit tot 1 klant per 30m2 ofwel verbieden ze mensen zonder pasje. Het resultaat: in veel gebieden is er geen plaats meer om voedsel te kopen zonder een pas. Supermarkten verbieden ons al sinds september. Nu verbieden ook kleine winkels ons. Hoe kunnen we dan voedsel kopen? Online. Openluchtmarkten. Of naar een van de weinige winkels gaan die ons *nog* niet verbieden. De meeste apotheken hebben ervoor gekozen om mensen zonder pas niet te weren. Gezien hun kleine omvang betekent deze beslissing dat er maar één klant tegelijk binnen mag zijn. Het gevolg: klanten wachten buiten in de kou.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: