Vaccinpusher Bill Gates geeft eindelijk toe dat zijn vaccins ondoeltreffend zijn en roept op tot een “nieuwe” aanpak van vaccins

vaccinpusher-bill-gates-geeft-eindelijk-toe-dat-zijn-vaccins-ondoeltreffend-zijn-en-roept-op-tot-een-“nieuwe”-aanpak-van-vaccins

12-11-21 09:32:00,

In een interview waarin hij opriep tot een toekomstige “voorbereiding op een pandemie” en de mogelijkheid van een “bioterroristische pokkenaanval” ter sprake bracht, erkende de Microsoft-oprichter dat mRNA-vaccins ondoeltreffend zijn en zei: “We hebben een nieuwe manier van vaccineren nodig.”

Miljardair en voorvechter van vaccinatie en bevolkingsbeperking Bill Gates bekritiseerde donderdag de momenteel beschikbare COVID-prikken als onvoldoende om de overdracht van het virus te stoppen, en verklaarde dat “we een nieuwe manier van vaccineren nodig hebben”, schrijft Lifesitenews.com.

In een uitgebreid interview van 30 minuten met de vooraanstaande Britse politicus Jeremy Hunt, voorzitter van de Britse gezondheidscommissie, besprak Gates veel van de kwesties die worden besproken op de klimaattop COP 26, die momenteel plaatsvindt in het naburige Schotland, waarbij hij zich later in het interview concentreerde op “paraatheid voor pandemieën” en de huidige wereldwijde uitrol van COVID-prikken.

Gates vertelde Hunt dat “we geen vaccins hebben die transmissie blokkeren” als het gaat om beschikbare remedies voor het virus aan het begin van de crisis, en zei later over de met abortus geïnfecteerde COVID-prikken: “We hebben vaccins die je helpen met je gezondheid, maar ze verminderen de transmissie slechts in geringe mate.”

“We hebben een nieuwe manier nodig om de vaccins te maken”, voegde Gates, die een prominente voorstander van de injecties is geweest, eraan toe.

Despite being one of the largest proponents of presently-available COVID-19 vaccines, Gates admits to the failure of the vaccine industry that he has worked so hard to prop up.

MORE: https://t.co/aw7PJZ86jM pic.twitter.com/lo9kKuImo9

— Rebel News (@RebelNewsOnline) November 9, 2021

Op 29 september kondigde YouTube aan dat het strenger zou optreden tegen inhoud waarin melding wordt gemaakt van het falen van “goedgekeurde vaccins” voor COVID-19.

YouTube verklaarde duidelijk dat “beweringen dat vaccins de overdracht of samentrekking van ziekten niet verminderen … zullen worden verwijderd.” Hoewel de video van het interview van Gates al bijna een week op het platform is gepubliceerd, is er nog geen aanwijzing dat deze zal worden verwijderd omdat deze rechtstreeks in strijd is met de strikte regels van YouTube voor “schadelijke vaccininhoud”.

Gates benadrukte het belang van het onderdrukken van wat hij noemde “valse informatie” over het nieuwe coronavirus en de bijbehorende door de overheid goedgekeurde “vaccins”.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: