Vergeet COP – het is tijd om van de kapitalistische agenda af te stappen en de klimaatbeweging te heroveren

vergeet-cop-–-het-is-tijd-om-van-de-kapitalistische-agenda-af-te-stappen-en-de-klimaatbeweging-te-heroveren

12-11-21 08: 33: 00,

COP is een organisatie van wereldwijde kapitalistische plannen voor de intensivering van uitbuiting. Het moet dood voor ons zijn, omdat onze aanwezigheid daar een proces legitimeert dat tegelijkertijd tegen ons en tegen de planeet is.

Mis je een dag, mis je veel. Abonneer je op The Defender’s Top News of the Day. Het is gratis.

Deze COP was al even teleurstellend als de vorige. De opname van de woorden “fossiele brandstoffen” in de slotverklaring lijkt de enige “vooruitgang” te zijn die zij vertegenwoordigt in vergelijking met het verleden. Het is zinloos.

“Deze ontwerp-overeenkomst is geen plan om de klimaatcrisis op te lossen, het is een overeenkomst waarbij we allemaal onze vingers kruisen en hopen op het beste.” – Jennifer Morgan, uitvoerend directeur van @Greenpeace International #COP26Action #TheDefenderhttps://t.co/CILzmdTZ1k

– Children’s Health Defense (@ChildrensHD) november 11,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: