WIE DICTEERT HET GEZONDHEIDS DEBAT? – CommonSenseTV

wie-dicteert-het-gezondheids-debat?-–-commonsensetv

12-11-21 05:43:00,

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Gelezen 502

Hoe betrouwbaar, onafhankelijk en integer zijn de uitzendingen op radio en TV als deze worden gesponsord door een Big Pharma bedrijf met gigantische belangen in datgene wat er nu in onze wereld speelt?

Gastcolumn van Manfred!

Pfizer is één van de grootste Covid mRNA injectie-leveranciers en direct ook het bedrijf dat al vorig jaar contracten met regeringen heeft rondgemaakt. En Pfizer (Biontech) ontpopt zich in snel toenemende mate als hoofdsponsor en financier van programma’s en uitzendingen op Radio en TV in heel veel landen waaronder ook ons land

Wees er zeker van dat wanneer Pharma-reuzen zoals Pfizer, de hoofdsponsor van radio en TV programmeringen (en zelfs hele zenders) zijn, de omroepbazen en programmaleiders elke kritiek op vaccinaties als zeer ongewenst en ongepast zien. Niemand van de presentatoren, TV/ Radio medewerkers of zelfs de gasten en genodigden in de  uitzendingen zullen ruimte hebben om kritiek te uiten op de vaccins van de hoofdsponsor.

Sponsoring door Big Pharma in de massamedia zien we in Nederland ook steeds meer. Zo kwam de directeur van Pfizer Nederland recent nog bij de veelbekeken talkshow “Jinek” aan tafel als genodigde (!) om daar te vertellen dat de Covid vaccins zo goed zijn en dat je ze vooral moet nemen om ‘de zorg te ontlasten”, omdat “je het voor een ander doet” etc. Altijd maar weer dat aanspreken op de onderbuik en ingebouwde  menselijke sociale natuur die we hebben (elkaar willen helpen, het zit in ons), het is zo’n doorzichtige truc.

Pfizer is een bedrijf met een lange geschiedenis van rechtszaken wegens schending van ethiek, integriteit en het veroorzaken van fatale en/of levenslange gezondheidsschade als gevolg van hun producten (veelal vaccins). Dit wordt onder de pet gehouden en de bevolking wordt (in de media waar Big Pharma de hoofdsponsor van is) hier nooit mee geconfronteerd of ingelicht  Tsja, hoe kan het ook anders.

Ondertussen wordt onophoudelijk verteld dat vaccinatie geweldig is. Je kunt bijna niet meer anders denken vanwege de (bijkans levenslange) brainwash die je als burger hebt ondergaan.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: