Wij bevorderen de verspreiding van onze teksten. Natuurlijk. Actueel als kerstgeschenk!

wij-bevorderen-de-verspreiding-van-onze-teksten-natuurlijk.-actueel-als-kerstgeschenk!

12-11-21 07: 36: 00,

Het publieke debat wordt harder en de nuchterheid van veel deelnemers aan de discussie wordt beklemmend. Veel van onze lezers voelen dit. Wij proberen onze kritische gedachten, die door velen gelukkig als gedifferentieerd worden ervaren, via de NachDenkSeiten te verspreiden. We proberen dit ook te doen met behulp van onze boeken. Het is duidelijk dat we deze boeken naar de mensen willen brengen. Anders hadden we ze niet geschreven. Zo adverteren wij, in het specifieke geval van Jens Berger en Albrecht Müller, onze boeken als kerstgeschenken. Concreet gaat het om de laatste boeken die in de afgelopen twee jaar zijn gepubliceerd.

Albrecht Müller, Jens Berger: “Denken over Duitsland. Das kritische Jahrbuch 2021/2022“, 256 blz, 16 euro, Westend Verlag 2021

Glaube wenig, hinterfrage alles, denke selbst

Albrecht Müller: “Geloof weinig, stel alles in vraag, denk zelf na“,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: