Wit-Rusland zou belangrijke gasdoorvoerpijplijn naar West-Europa kunnen afsnijden: “Wij leveren warmte en zij bedreigen ons?”

wit-rusland-zou-belangrijke-gasdoorvoerpijplijn-naar-west-europa-kunnen-afsnijden:-“wij-leveren-warmte-en-zij-bedreigen-ons?”

12-11-21 03: 08: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze homepage te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research (geselecteerde artikelen) te ontvangen, klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

De Wit-Russische president Aleksandr Loekasjenko heeft donderdag gedreigd de Yamal-Europese aardgaspijpleiding drastisch af te snijden op een moment dat de Europese Unie nieuwe sancties tegen Minsk voorbereidt en overweegt de EU-grens met Wit-Rusland volledig te sluiten.

“Wij leveren warmte aan Europa, maar zij dreigen ons nog steeds dat zij de grens zullen sluiten. En wat als we het aardgas afsluiten? Daarom zou ik de Poolse leiders, de Litouwers en andere achtelozen willen aanraden na te denken alvorens te spreken,” vertelde Loekasjenko op een vergadering van zijn kabinet in Minsk.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: