“Als ze eens wisten hoeveel vrijheid er aan onze kant is”

12-11-21 11: 15: 00,

Gepubliceerd op 13. November 2021 door CS.

(uittreksels)

BasicThoughts: Kunt u beschrijven wat er sinds maart 2020 met u als leraar is gebeurd?

Prisca Wuergler: Het begon met bepaalde hygiëne-aanbevelingen die met de kinderen op school moesten worden uitgevoerd: Handen wassen en afstand houden. Hiervoor werden verklarende posters opgehangen. Het was een vreemde sfeer, de leerlingen waren onzeker. De afvalbakken moesten worden afgedekt omdat sommige kinderen niet naar de wasbak wilden gaan omdat ze bang waren dat er virussen uit konden springen. Ik vond het toen moeilijk om met deze paranoia om te gaan en zag het als mijn taak om de kinderen te kalmeren en van hun angst af te helpen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: