Australië zegt dat covid injecties voor altijd zullen zijn… elke 6 tot 12 maanden tot je sterft

australie-zegt-dat-covid-injecties-voor-altijd-zullen-zijn…-elke-6-tot-12-maanden-tot-je-sterft

13-11-21 10:27:00, Trent Twomey, voorzitter van de Pharmacy Guild of Australia (PGA), zegt dat de “booster”-injecties tegen het coronavirus meer dan waarschijnlijk een jaarlijks of zelfs halfjaarlijks ritueel zullen worden “voor de nabije toekomst” – wat betekent voor altijd, schrijft Ethanh.

Van de Aussies wordt nu al verlangd dat zij de eerste twee mRNA-injecties (messenger RNA) nemen, alsmede een derde booster, om “volledig gevaccineerd” te blijven. Dat zal binnenkort waarschijnlijk overgaan in een vierde en vijfde injectie, gevolgd door oneindig veel injecties.

“De vraag is welke booster en met welke interval we die booster moeten krijgen, of dat nu elke zes, negen of twaalf maanden is,” verklaarde Twomey nonchalant tegenover een lokaal mediaportaal over de volgende fase van de pandemie. “Die beslissingen moeten gebaseerd zijn op bewijs en feiten en op dit moment is dat een ruimte die nog in ontwikkeling is.” Het zal meer dan waarschijnlijk tot 2023 duren voordat Australië “een soort van steady-state vaccinatieprogramma bereikt”, waarschuwt Twomey, vergelijkbaar met het jaarlijkse griepprikritueel waarmee velen al bekend zijn. “Na verloop van tijd zullen we covid behandelen zoals vele andere virussen die al tientallen jaren bestaan, en een covid-19 prik zal gewoon een ander element zijn van het Australische vaccinatieprogramma,” benadrukt hij.

Je kunt maar beter terugvechten, Amerika, anders komt uiteindelijk hetzelfde hierheen

Vanaf 8 november komen alle Australische volwassenen in aanmerking voor een boosterprik, zolang het zes maanden geleden is sinds hun laatste injectie. Tegen 2022 zullen ongeveer 1,7 miljoen Aussies van alle leeftijden in aanmerking komen. Daarmee is Australië na Israël het tweede land ter wereld dat boosterinjecties aanbiedt aan mensen van alle leeftijden. Vorige week hield premier Scott Morrison een feestelijke toespraak over het feit dat Australië een “volledig vaccinatiepercentage” van 80% had bereikt en noemde hij dit “een andere prachtige mijlpaal” in de pandemie. Op het niveau van de staten hebben echter alleen New South Wales, Victoria en het Australian Capital Territory dit percentage bereikt. De Therapeutic Goods Association (TGA), die medicijnen en therapeutica in Australië reguleert, heeft onlangs de injectie van Pfizer-BioNTech goedgekeurd als de toegestane boosterdosis. Dit betekent dat iedereen, ongeacht welke prikken zij in eerste instantie hebben genomen, voortaan alleen nog Pfizer mag nemen. Hoewel de inentingen niet vereist zijn voor internationale reizen, mogen individuele staten en territoria in Australië beslissen of ze deze inentingen al dan niet verplicht stellen om te kunnen reizen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: