Bourla, Sahin, Von der Leyen: Plandemie aanstichters overladen zichzelf met prijzen

bourla,-sahin,-von-der-leyen:-plandemie-aanstichters-overladen-zichzelf-met-prijzen

13-11-21 03:48:00,

De “denktank” Atlantic Council viert al dagen een uitbundig 60-jarig jubileumfeest. Critici beweren dat het een van de hoogste Vrijmetselaars machtsdemonstraties in de wereld is. Tijdens uitgebreide kus-kus-orgieën waren er geen maskers of sociale distantie – dergelijke maatregelen zijn alleen bedoeld voor het gepeupel, schrijft Willi Huber.

Schaamteloos viert men feest voor de ogen van het wereldpubliek. Terwijl corona-paniek in tal van landen wordt aangewakkerd en mensen in ongrondwettelijke lockdowns worden gedreven terwijl ze nog steeds goed genoeg zijn voor slavenarbeid, vieren ze met veel pracht en praal feest en overladen ze zichzelf met prijzen voor goede diensten. De vraag is wie al deze mensen zo goed dienen – de volkeren van hun land zeker niet.

De heersers die de grootste eer ontvingen waren:

  • De voorzitster van de EU-Commissie Ursula von der Leyen
  • Özlem Türeci en Ugur Sahin van Biontech
  • Albert Bourla, CEO van Pfizer
  • De linkse zangeres Dua Lipa

Alle informatie over de “Atlantic Council” en het 60-jarig jubileum is hier te vinden. Wat vooral verbijsterend is, is hoe deze heerschappij de spot drijven met de gewone mensen die in hun land van herkomst aan allerlei Coronamaatregelen worden onderworpen. Ze vieren dat ze belastingmiljarden naar elkaar hebben doorgeschoven, terwijl de burgers gedwongen worden te vaccineren. Met deze gebeurtenis drijven de elites eens te meer de spot met de hardwerkende en belastingbetalende mensen in de wereld.

De Atlantic Council is een denktank en een groep voor openbaar beleid in Washington, D.C. Zijn opdracht is het bevorderen van constructief leiderschap en engagement van de VS in internationale aangelegenheden, op basis van de centrale rol van de Atlantische gemeenschap bij het aangaan van de internationale uitdagingen van de 21e eeuw. – Wikipedia, geraadpleegd op 13/11/2021

De Atlantische Raad is een andere globalistische confederatie van de superrijken die zich zonder democratisch mandaat met het lot van de mensheid wil bemoeien. Zij gebruiken formules die ook bekend zijn van het WEF van Klaus Schwab, zoals “Build Back Better” of “shape the world of tomorrow”. Hoewel geen van deze mensen rechtstreeks door het volk is gekozen, zelfs Von der Leyen niet, beweren zij op te komen voor de democratie. Daarbij wordt een beroep gedaan op links-globalistische stereotypen zoals de in scène gezette “aanslag” op het Capitool van de VS.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: