Brief aan een collaborateur: Stop met het mogelijk maken van tirannie. Houd op … Zodat je kunt opstaan

brief-aan-een-collaborateur:-stop-met-het-mogelijk-maken-van-tirannie.-houd-op-…-zodat-je-kunt-opstaan

13-11-21 12:07:00,

“Een paar honderd aan de top, om op elk niveau te plannen en te leiden; een paar duizend om op elk niveau toezicht te houden en te controleren (zonder inspraak in het beleid); een paar tienduizend specialisten (leraren, advocaten, journalisten, wetenschappers, kunstenaars, acteurs, atleten en maatschappelijk werkers) die staan te popelen om te dienen of in ieder geval niet van plan zijn om een baan te laten schieten of om in opstand te komen; een miljoen Pöbel, wat klinkt als ‘gepeupel’ en ‘mensen’ betekent, om wat wij het vuile werk zouden noemen te doen, variërend van moord, marteling, beroving en brandstichting tot de inspanning die waarschijnlijk meer Duitsers in onmenselijkheid aanzette dan enige andere inspanning in de geschiedenis van de nazi’s, het staan van ‘schildwacht’ voor Joodse winkels en kantoren tijdens de boycot van april 1933.” ∼ Milton Mayer, They Thought They Were Free: The Germans, 1933–45

Ik ben bereid te sterven om mijn vrijheid te verdedigen. Bent u bereid te sterven om mij mijn vrijheid te ontnemen? schrijft Margaret Anna Alice.

Nee? Goed dan. Stop dan met het opleggen van totalitaire maatregelen tegen je buren uit naam van de tirannen, die niet zouden aarzelen om je uit te roeien. Stop met het plannen, leiden, superviseren, controleren, en uitvoeren van hun vuile werk. Word deel van het verzet in plaats van een handlanger van de democratische despoten.

Of u nu een wetshandhaver, ambtenaar van volksgezondheid, psycholoog, wetenschapper, medisch professional, onderwijzer, werkgever, censor, propagandist, of een andere medeplichtige bent in deze oorlog tegen het volk, u bent datgene wat dictaturen mogelijk maakt.

Jullie maken slavernij mogelijk.
Jullie maken genocide mogelijk.
Jullie maken de grootste leugen uit de geschiedenis mogelijk.

U bent misschien niet een van de Gestapo-agenten zijn die mensen in elkaar slaan die een openbare ruimte betreden zonder hun vaccinpas; die kinderen weghalen bij hun vaccin-criminele ouders; die anti-injecties demonstranten afranselen; die tegenstanders ontkleden en met naalden verkrachten; die van Australië weer een strafkolonie maken; of die bejaarden en geestelijk gehandicapten (door uw voorgangers ook wel “nutteloze eters” genoemd) in bedwang houden en onder dwang injecteren.

U bent misschien niet een van de volksgezondheidsfunctionarissen zijn die ondoeltreffende en schadelijke maskerrichtlijnen en lockdowns instellen op basis van frauduleuze PCR-tests;

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: