De oorlogstrommels

de-oorlogstrommels

13-11-21 02: 59: 00,

De twee heren spreken met onverbloemde duidelijkheid over de gevaarlijke oorlogsbeschietingen van Taiwan tot Oekraïne, over de gekweekte spanningen met Rusland, over de waanzin van de humanitaire campagne in Afghanistan, over het einde van het internationale recht, de agressieve geostrategieën van het Westen en, steeds weer, over de mediamieke grondtroepen, zonder wier propaganda het allemaal moeilijk zou zijn.

Een tour d’horizon van de huidige, de komende en de zojuist verlaten slagvelden – even helder als beangstigend.

Volgende week: (The Great WeSet 3 “Wat heeft de Corona-rage met ons gedaan?”. Gasten: Matthias Burchardt, Gabriele Gysi, Gunnar Kaiser en Ken Jebsen.

In gesprek: “De oorlogstrommel” – Albrecht Müller, Willy Wimmer en Walter van Rossum

Spenden per SMS

Vond u dit artikel leuk? Stuur dan eenvoudig een SMS met het trefwoord Rubikon10 naar 81190 en bij uw volgende mobiele telefoonrekening wordt u 10 euro in rekening gebracht, die, minus een vergoeding van 17 cent, rechtstreeks ten goede komt aan ons werk.

Walter van Rossum

Walter van Rossum is auteur, mediacriticus en onderzoeksjournalist. Hij studeerde Romaanse talen, filosofie en geschiedenis in Keulen en Parijs.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: