Duidelijke taal van Australische verpleegster: “Hoor je die ambulancesirenes? Dat zijn vaccinatieslachtoffers”

duidelijke-taal-van-australische-verpleegster:-“hoor-je-die-ambulancesirenes?-dat-zijn-vaccinatieslachtoffers”

13-11-21 04:16:00, Het protest tegen de woekerende Corona-dictatuur in Australië neemt niet af – integendeel. De opgelegde vaccinatie-eisen voor gezondheidswerkers hebben al geleid tot de schorsing van talloze verpleegsters, die nu steeds vaker aan het publiek vertellen wat zij de laatste tijd in hun dagelijkse praktijk in ziekenhuizen hebben meegemaakt. Ze ondersteunen niet het narratief van de regering, bericht Report24.news.

In Adelaide, Zuid-Australië, vond begin november een demonstratie van gezondheidswerkers plaats, met aandacht van de media, voor een vrije beslissing voor of tegen de Covid-vaccinatie. Terwijl sceptici van vaccinatie vaak worden afgeschilderd als ongeschoold en onwetend, werd het protest bijgewoond door een opgeleide verpleegster die op welsprekende wijze een deprimerend beeld schetste van de situatie in de ziekenhuizen.

Naast diverse andere media waren ook vertegenwoordigers van het “Australian Free Independent Press Network” ter plaatse en zij publiceerden de video-opnamen op YouTube. U kunt de beelden van de verpleegster hieronder zien:

De verpleegster uit Adelaide maakt duidelijk dat de ziekenhuizen helemaal niet vol zitten met ongevaccineerde Covid-patiënten – nee, ze zitten vol met gevaccineerde mensen. Dat is een feit. In Flinders zijn 30 van de 38 patiënten op de Intensive Care gevaccineerd. Zij legt uit dat ziekenhuizen te maken hebben met een schokkend aantal bijwerkingen van vaccins: “We hebben het hier over 20-jarigen die dood neervallen.” Plotseling leed iedereen aan myocarditis – ook al was het een zeldzame ziekte. Een andere verpleegster, die volgens haar met name met jongeren werkt, had al eerder in de video gewaarschuwd dat deze infecties zeker niet mild zouden zijn: zij zouden in de komende jaren nog ernstige gevolgen hebben voor de patiënten. Er wordt momenteel een enorme omzet gemaakt met hartmedicijnen (door “degenen die de hartziekte veroorzaken”).

De vastberaden verpleegster uit scherpe kritiek op het feit dat de bijwerkingen van het Covid-vaccin niet in de media worden vermeld. “Hoort u de ambulances, de sirenes? Dit zijn vaccinslachtoffers.” In Adelaide, zei zij, was het absoluut niet normaal om de hele tijd sirenes van ambulances te horen – maar nu was het ieder uur. “We weten dat deze vaccins niet veilig zijn.” Ze dringt er bij de mensen op aan om eindelijk vragen te stellen. Ook over de vraag waarom uitgerekend Australië en Nieuw-Zeeland beperkingen opleggen en zo streng optreden tegen critici.

Zij is stomverbaasd dat mensen die zich jarenlang met hart en ziel hebben ingezet voor de bevolking van Zuid-Australië (zelf is zij al meer dan drie decennia verpleegster) plotseling hun werk niet meer mogen doen vanwege hun vaccinatiestatus.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: