Florida: Geen lockdowns, geen mondkapjesmandaten en het laagste aantal COVID-gevallen van het land

florida:-geen-lockdowns,-geen-mondkapjesmandaten-en-het-laagste-aantal-covid-gevallen-van-het-land

13-11-21 05:20:00,

Florida overtreft nu elke staat in de aangrenzende Verenigde Staten in termen van nieuwe COVID-gevallen per hoofd van de bevolking. En dat allemaal zonder een vaccinpas-systeem, grootschalige bedrijfssluitingen, mondkapjesverplichtingen en/of draconische lockdowns, schrijft Humansarefree.com.

Hier zijn de details:

Well it’s official, Florida currently has the LOWEST per capita COVID cases among the contiguous 48 states.

Looking forward to the next batch of DeSantis media coverage that’s sure to be coming soon…https://t.co/xBFQSLJKdz pic.twitter.com/ZzrIDDU6ct

— Steve Krakauer (@SteveKrak) October 18, 2021

Buiten Hawaï en enkele afgelegen gebieden in de VS heeft Florida het laagste aantal COVID-gevallen in Amerika.

En dit alles gebeurde onder het leiderschap van een man die door de mainstream media en het establishment “DeathSantis” wordt genoemd, omdat hij weigert een draconisch COVID-beleid te voeren, zoals verplichte mondkapjes, verplichte Big Pharma injecties, bedrijfssluitingen, enzovoort.

Een fatsoenlijk mens zou deze gegevens opvatten als een reden om te vieren, vooral voor alle verslaggevers en “deskundigen” van de bedrijfspers die hun “diepe bezorgdheid” uitspraken over Florida toen de COVID-cijfers eerder dit jaar omhoog gingen, tegelijk met het jaarlijkse luchtwegseizoen. Maar op de een of andere manier heb ik moeite om deze eens “zeer bezorgde” verslaggevers te vinden die ons op de hoogte houden van de status van Florida.

Ik heb niets gevonden van de Miami Herald. Niets van de Orlando Sentinel. Niets van de Palm Beach Post. Niets van de Tampa Bay Times. Om de een of andere reden schijnen ze alleen de COVID-cijfers te willen melden tijdens Florida’s luchtwegseizoen, en ze schijnen altijd te vergeten de gegevens te melden wanneer ze het beleid van de gouverneur ondersteunen. Het is bijna alsof er een bijbedoeling is, of een agenda in het spel, of zoiets!

The same people who lied to you about “horse dewormer” also pretended all summer that Florida was having a COVID wave because of Ron DeSantis, which is weird because now Florida has the *lowest case rate* in the lower 48. Almost like seasons play a big role. pic.twitter.com/79X0Vi7OwK

— Buck Sexton (@BuckSexton) October 18, 2021

In plaats van te berichten over de afname van het aantal gevallen terwijl Florida open en vrij blijft,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: