Het mRNA COVID-vaccin is geen vaccin

het-mrna-covid-vaccin-is-geen-vaccin

13-11-21 03: 46: 00,

Voor het eerst geplaatst door Global Research op januari 15, 2021

Het is GEEN vaccin. Het mRNA COVID-vaccin dat nu militair wordt ingezet in veel landen over de hele wereld, is GEEN vaccin. Ik herhaal: het is geen vaccin. Het is inderdaad veel dingen, maar een vaccin is er niet één van. We moeten wakker worden voor het feit dat de COVID zwendel de technocratische en transhumanistische aspecten van de Nieuwe Wereld Orde (NWO) snel heeft versneld tot het punt waar mensen blindelings in de rij staan om zich te laten injecteren met een “behandeling” die ook een chemisch apparaat is, een besturingssysteem, een synthetisch pathogeen en een chemisch pathogeen productie apparaat. Zoals beschreven in eerdere artikelen, is deze nieuwe COVID vax een compleet nieuw soort technologie, potentieel zelfs gevaarlijker dan het gemiddelde giftige vaccin. In dit artikel gaan we dieper in op wat dit mRNA-vaccin is.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: