Hoor hoor: De WHO spreekt zich strikt uit tegen Booster vaccinaties

hoor-hoor:-de-who-spreekt-zich-strikt-uit-tegen-booster-vaccinaties

13-11-21 07:50:00, Anders twee handen op één buik, nu plotseling tegenstrijdige aanbevelingen voor Boosters: WHO-directeur Ghebreyesus (r.) met virusmoeder Merkel (Foto: Imago) De verwarring die wordt veroorzaakt door tegenstrijdige signalen en berichten van ambtelijke en politieke autoriteiten in het kader van de vaccinatiecampagne neemt een steeds duizelingwekkender omvang aan. Terwijl politici in Duitsland de Booster tot een redding verklaren – onder het motto: “Laten we de vlucht naar voren maken, wat bij twee pogingen mislukt is, zal bij de derde wel lukken! – en “Boostervaccinaties” voor iedereen  hebben doorgedrukt, met mobiele vaccinatiebussen, inderhaast gereactiveerde vaccinatiecentra, ziekenhuizen die al overvol zitten vanwege de vaccinwilligen en vaccinartsen-premies die vanaf maandag met wel 80 procent zijn gestegen: gooit plotseling de WHO roet in het eten – en wijst Boostervaccinaties categorisch af. Het hoofd van de WHO, Tedros Adhanom Ghebreyesus, noemt de Boosters voor gezonde mensen zelfs een “schandaal”. Hij was ook gekant tegen de vaccinatie van gezonde kinderen en adolescenten, schrijft Theo-Paul Löwengrub.

Degenen die nu tegenwerpen dat de stem van de WHO geen bindend effect heeft: geen sprake van! Het was dit VN-agentschap, dat onder de controle stond van sinistere touwtrekkers en lobbyisten, dat, door een anders onopgemerkt gewoon virus tot “pandemie” uit te roepen, onze hele beschaving in de ergste crisis van haar recente geschiedenis stortte en het wereldwijde gezondheidsbeleid in een overdreven allergische reactie deed belanden die tot op de dag van vandaag niet is afgenomen, integendeel.

Dus ondanks (of misschien vanwege?) de exploderende coronabesmettingscijfers in Europa, “veroordeelt” Ghebreyesus nu plotseling Boostervaccinaties voor gezonde gevaccineerden – terwijl ze in Duitsland worden aangeprezen als de laatste strohalm en de sleutel tot het koninkrijk der hemelen. De autoriteit die om onverklaarbare redenen de bal aan het rollen heeft gebracht voor de zogenaamde pandemie, gaat daarmee in tegen het politieke richtsnoer van alle regeringen die al bijna twee jaar lang een ogenschijnlijke wereldwijde gezondheidscrisis beheren volgens de regels van deze zelfde autoriteit – van telmethoden tot PCR-tests tot vaccinatiecampagnes.

Zal de pandemie nu worden afgeblazen?

Betekent dit dat de hele pandemie zal worden afgeblazen wegens duidelijke inconsistenties en dus gerede twijfel? Nee, helemaal niet. Het betekent alleen dat de linkerhand niet meer weet wat de rechterhand doet en dat de toenemende lobbybelangen nu blijkbaar al openlijk met elkaar in botsing komen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: