Leerdoel “discriminatie” – binnenkort ook bij ons?

leerdoel-“discriminatie”-–-binnenkort-ook-bij-ons?

12-11-21 11: 10: 00,

De onderwijsuniversiteit van Salzburg wijst de weg. In een TikTok-video laat de moedige studente Lizzy zien hoe de 2-G-regel haar dagelijkse schoolleven beïnvloedt. (Met video)

Gepubliceerd op 13. November 2021 door RK.

Aan de onderwijsuniversiteit van Salzburg is de kantine gescheiden in een gedeelte voor gevaccineerden en een gedeelte voor niet-gevaccineerden. De ongevaccineerden mogen daar niets te eten kopen. Gevaccineerde en niet-gevaccineerde studenten moeten verschillende kleuren polsbandjes dragen.

Dat uitgerekend een onderwijsuniversiteit haar studenten op deze manier behandelt, is niet zonder een zekere ironie, om niet te zeggen tragedie. De thema’s integratie en inclusie maken immers al decennialang integraal deel uit van de opleiding van toekomstige leerkrachten.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: