Machtsvertoon tijdens persconferentie 12-11-2021 Den Haag – Nederland politiestaat? – CommonSenseTV

machtsvertoon-tijdens-persconferentie-12-11-2021-den-haag-–-nederland-politiestaat?-–-commonsensetv

13-11-21 03:41:00,

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Gelezen 582

Zo lieve lezers,

Het is de day after en het wordt tijd om weer even een aantal dingen te bespreken. Gisterenavond had het demissionaire ministertje van VWS samen met Markje Rutte weer even podium om hun toneelstukje op te voeren. Compleet met achtergrond dansers die het sprookje door middel van handgebaren uitbeelden zal het wel weer een avond vol entertainment zijn geweest. Persoonlijk houd ik niet zo van theater dus ik heb gisteren het toneelstukje dan ook niet aanschouwd. Vandaag is dan ook niet mijn doel om de inhoud van het padvinderstoneel met jullie te gaan bespreken, dit laat ik deze ronde even aan me voorbij gaan. Wat ik met jullie wil bespreken is iets wat hoogstwaarschijnlijk door de meeste mensen onopgemerkt is gebleven. Want toen het merendeel van de mensen bezig was met hun eigen zaken of toch besloten om zich te vergapen aan de voordraag kunsten van Hugo, volgde ik een livestream van YouTube kanaal PNN Pieters Nieuws Net. Dit kanaal is bij de meeste demonstraties wel aanwezig en ik heb al meerdere malen een aardige impressie van diverse evenementen kunnen krijgen dankzij PNN. Mijn dank hier dan ook voor! Goed ter zake, ik volgde dus de livestream waarop er een prachtige kakofonie aan herrie te horen was. Er waren aardig wat helden weer op komen draven om hun ongenoegen te uiten tijdens een “lawaaiprotest”. Mensen met trommels, pannen, roeptoeters en van alles en nog wat vormde gezamenlijk een indrukwekkend orkest die ongetwijfeld beter aan te horen waren dan het gewauwel wat binnen de muren door Markje en Hugo live werd uitgekraamd. Naarmate het uur van de waarheid of liever gezegd het uur van de leugens vorderde, bleef het orkest buiten rustig doorgaan met hun protest. Vanaf vrijwel het begin heb ik de stream gevolgd en heb nauwelijks tot geen ongeregeldheden gezien. Later op de avond leek de sfeer toch wat onheilspellend te worden, Er was door heel Den Haag een immens grote politie en ME-macht gemobiliseerd compleet met honden, paarden, waterkanon en de hele ratte mikmak.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: