Multipolair: de grote onverschilligheid

13-11-21 01: 59: 00,

Wat er sinds maart in dit land is gebeurd 2020 laat zelfs ervaren politieke waarnemers sprakeloos. Ernstige inbreuken op de grondrechten volgen elkaar op, de hoogste constitutionele rechters dineren met de kanselier en verklaren dat zij niet partijdig zijn. De minachting en discriminatie van niet-ingeënte mensen zijn diep in het hart van de gemeenschap geslopen. De schade voor de democratie en de samenleving kan nauwelijks worden gekwantificeerd.

Gepubliceerd op 13. November 2021 door CS.

Zodat u niets mist van het meest complete Corona-kritische nieuwsoverzicht:

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Kies tussen dagelijkse en wekelijkse updates.

U ontvangt onmiddellijk een eMail waarin u gevraagd wordt uw inschrijving op de nieuwsbrief te bevestigen. Controleer ook uw spam-map.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: