Nederlands kabinet bereidt invoering zware sancties voor ongevaccineerden voor

nederlands-kabinet-bereidt-invoering-zware-sancties-voor-ongevaccineerden-voor

13-11-21 10:11:00, Demissionair minister-president Rutte en vicepremier en minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge van het demissionaire kabinet hebben voorbereidingen getroffen voor de invoering van een 2G-systeem van gezondheidsapartheid, schrijft Freewestmedia.com.

De staatsomroep NOS sprak eerder met “Haagse insiders” die beweerden dat binnen drie weken een discriminerend systeem zou worden ingevoerd, waardoor het voor ongevaccineerden niet meer mogelijk zou zijn om een QR-code te krijgen bij een negatieve test.

Rutte en De Jonge kondigden een nieuwe lockdown aan en de invoering van een 2G-systeem “om het land veilig te houden”. Het nieuws over strenge Corona-maatregelen dat de afgelopen dagen was uitgelekt, bleek te kloppen.

Gedwongen vaccinatie is een ‘vrije keuze’

Opiniemakers konden al aanvoelen dat het slechts een kwestie van tijd zou zijn voordat het discriminerende systeem zou worden ingevoerd. Dat lijkt nu inderdaad het geval te zijn. Het 2G-systeem houdt in dat alleen gevaccineerde en herstelde personen burgerrechten hebben. De Jonge blijft volhouden dat er geen sprake is van gedwongen vaccinatie.

Voor de invoering van het 2G-systeem moet de wet worden veranderd. De Tweede Kamer moet daar eerst toestemming voor geven, zodat een wetswijziging mogelijk wordt. Daarnaast wil het kabinet ook het begrip permanente sociale afstand van anderhalve meter in de wet vastleggen, meldde de NOS.

Ongevaccineerden worden straks dus onverbiddelijk in een hoek geduwd tot ze “geheel vrijwillig” de “juiste keuze” maken.

In Nederland is daar weinig steun voor geweest, maar de regering voert het net als in Oostenrijk dubbel en dwars door. Een Oostenrijkse studente beschreef aan RT hoe ze werd uitgesloten van maaltijden in de universiteitskantine, apart moest zitten van haar medestudenten en gedwongen werd een armband te dragen om haar ongevaccineerde status aan te geven.

Geen eten voor deze Oostenrijkse studente en een apart bandje om haar pols om haar daaraan te herinneren. Is dit ons voorland? pic.twitter.com/Pn0Bk2NA7f

— Sietske Bergsma (@SBergsma) November 12, 2021

De globalistische elite houdt echter vol dat deze druk om zich te laten vaccineren en zelfs een booster shot te halen zal leiden tot een “volledig vrijwillige” keuze. Dit is des te belachelijker als je bedenkt dat de producten niet werken zoals beloofd.

Zo raakten in Zedelgem, België, zo’n 28 bewoners geïnfecteerd ondanks een derde mRNA-prik.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: