Noem het het Departement van Agressie, niet ‘Defensie’: Aantekeningen van de rand van de narratieve matrix

noem-het-het-departement-van-agressie,-niet-‘defensie’:-aantekeningen-van-de-rand-van-de-narratieve-matrix

13-11-21 01: 11: 00,

Het meeste wat de menselijke aandacht opeist is narratief; verhalen over wat er gebeurt, die gemakkelijk kunnen worden gemanipuleerd door de machtigen. Dingen die niet narratief zijn, zijn wapens, troepen en middelen. Je kunt door de narratieve vervorming heen prikken door alleen maar te kijken waar de wapens, troepen en middelen heen gaan.

Als je het mainstream-verhaal gelooft over een land dat het doelwit van de VS is, zul je aan de verkeerde kant van debatten over dat land terechtkomen. Dit komt omdat het VS-imperium de meest corrupte en moorddadige instelling op aarde is, en haar macht wordt in stand gehouden door leugens en propaganda.

Het is zo onaangenaam hoe het imperium hele landen vernietigt en chaos, vernietiging en armoede zaait over de hele wereld en de enige mainstream tegenwerking die we ooit zien tegen enig deel van dit is verzet tegen de komst van immigranten die vluchten voor die verwoesting.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: