Pfizer’s klinische onderzoeksgegevens wijzen er sterk op dat hun Covid-19 vaccin ervoor zorgt dat de ontvanger het verworven immunodeficiëntiesyndroom (AIDS) ontwikkelt

pfizer’s-klinische-onderzoeksgegevens-wijzen-er-sterk-op-dat-hun-covid-19-vaccin-ervoor-zorgt-dat-de-ontvanger-het-verworven-immunodeficientiesyndroom-(aids)-ontwikkelt

13-11-21 02:10:00,

Ik heb enkele uiterst verontrustende bevindingen ontdekt in de Pfizer fase I-II-III klinische onderzoeksgegevens. Het sterftecijfer door Sepsis in de 21.926 dubbel gevaccineerde groepen van de Pfizer fase III klinische studie was eenentwintig keer hoger dan normaal, en het sterftecijfer door hart- en vaatziekten was twee keer hoger dan normaal, schrijft Concerned Reader.

Dit wijst er sterk op dat de Pfizer Covid-19 injectie in feite een nieuwe vorm van “verworven immunodeficiëntiesyndroom” veroorzaakt, zoals is gesuggereerd door een berg van gegevens die beschikbaar zijn gesteld door het UK Health Security Agency, omdat sepsis wordt veroorzaakt door het falen van het immuunsysteem.

Hier is de tabel met sterfgevallen in de Pfizer-studie vanaf dosis 1 (juli 2020) tot het opheffen van de blindering na 6 maanden (januari 2021) – https://www.nejm.org/doi/10.1056/NEJMoa2110345

Sepsis/Septicemie is het gevolg van een falen van het immuunsysteem om een microbiële (virale gist of bacteriële) infectie te bestrijden.

Emfysemateuze cholecystitis is een relatief zeldzame variant van acute cholecystitis met infectie door gasproducerende organismen. De diagnose wordt gesteld door het aantonen van gas in het lumen of de wand van de galblaas met een echografie of CT-scan. In tegenstelling tot acute cholecystitis komt emfysemateuze cholecystitis vaker voor bij oudere en diabetische patiënten, en gaat vaak gepaard met perforatie en overlijden. – https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/12768870/

Het is het resultaat van een falen van het immuunsysteem om een microbiële (virale gist- of bacteriële) infectie te overwinnen.

Acute cholecystitis. De meest voorkomende oorzaak van acute cholecystitis zijn galstenen. Andere oorzaken zijn tyfus en een kwaadaardige tumor die het galwegenstelsel belemmert. De ontsteking kan secundair zijn aan een systemische sepsis. https://medical-dictionary.thefreedictionary.com/emphysematous+cholecystitis

Acute cholecystitis is een biliaire sepsis, een ontsteking van de galblaas en de galwegen.

Hier zijn de Amerikaanse sterfgevallen in 2020 per oorzaak en de percentages voor elke oorzaak.

https://jamanetwork.com/journals/jama/fullarticle/2778234
https://wonder.cdc.gov

Het eerste wat uit deze cijfers naar voren springt, is dat de deelnemers aan de Pfizer trial een sterftecijfer hadden van 17/19 per 21.921/6 per 6 maanden. Terwijl de algemene Amerikaanse bevolking een sterftecijfer heeft van 111,2 per 21.923 per 6 maanden.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: