Rubicon: Verraden en verkocht

13-11-21 02: 00: 00, Linkse partijen gooien maatregel criticus uit parlementaire fractie

AL en PDA beëindigen samenwerking met gemeenteraadslid Simone Machado. De politicus van de Groene Alternatieve Partij was mede-organisator van de demonstratie in Bern op 23. Oktober. Critici binnen de eigen gelederen hebben het momenteel moeilijk binnen de georganiseerde linkse partijen. Dit heeft nu ook advocaat en gemeenteraadslid Simone Machado van de Groene Alternatieve Partij (GaP) in Bern ondervonden. Machado werkte samen met de gemeenteraadsleden van Alternatief Links (…)

” Lees verder

In de VS is de inflatie in oktober gestegen tot 6,2 procent.

“Inflatie doet pijn in de portemonnee van Amerikanen, en het omkeren van deze trend is een van mijn topprioriteiten,”

” Lees verder

%d bloggers liken dit: