Verraden en verkocht

verraden-en-verkocht

13-11-21 02: 58: 00,

Tegelijkertijd is ook officieel vastgelegd dat in heel Europa nu al ongeveer 17.000 mensen zijn overleden als gevolg van de vaccinatie. En dat honderdduizenden meer hebben geleden onder massale complicaties. Ook al is het maar een minderheid van de gevaccineerden die complicaties krijgt: Wat is dat voor een brutalisering van de cultuur, als experimenten in de openbare sfeer dan niet onmiddellijk worden stopgezet? Waarom is er geen verontwaardiging? Het kan ook zijn omdat we het hier altijd alleen maar over statistische grootheden hebben. De menselijke waarneming is echter altijd geijkt aan concrete lotgevallen en niet aan statistische waarden. Als we de gezichten van de gemartelden zagen, zouden we heel anders reageren.

Maar dat is nu veranderd. Tenminste in de Verenigde Staten van Amerika. Daar heeft de staatssenator van Wisconsin op 2 november een openbare hoorzitting gehouden met slachtoffers van vaccins en deskundigen 2021 (1). In de kamers van het Congresgebouw op Capitol Hill. Stelt u zich eens voor dat FDP-politicus Wolfgang Kubicki in de Bondsdag een openbare hoorzitting zou houden met slachtoffers van vaccins. Daar zie je het verschil. Er is echt een andere politieke cultuur in de VS. Parlementen werden bevochten in een revolutie. Ze zijn onaantastbaar. Zelfs het niveau van corruptie en decadentie dat moeilijk over het hoofd te zien is in de VS kan dat niet veranderen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: