Waarom kan niemand uitleggen hoe deze 14 kinderen stierven nadat ze ingeënt waren?

waarom-kan-niemand-uitleggen-hoe-deze-14-kinderen-stierven-nadat-ze-ingeent-waren?

13-11-21 06:55:00,

Op 16 juli 2021 onderzocht het CDC de sterfgevallen van 14 kinderen in VAERS die stierven na vaccinatie. Hun sterfgevallen zijn tot op de dag van vandaag nog steeds niet verklaard. Als het niet het vaccin was, wat doodde die kinderen dan?

In juli 2021 publiceerde de CDC een analyse van 14 kinderen in de leeftijd van 12-17 jaar die stierven na te zijn gevaccineerd. Ze noemden als doodsoorzaken: longembolie (twee), intracraniële bloeding (twee), enz. en veranderden toen van onderwerp. Geen discussie. Niets. De boodschap die ze probeerden te sturen was: “Er is hier niets te zien mensen, doorlopen”, schrijft Steve Kirsch.

Wow. Geen enkele analyse. Gewoon doorlopen. En geen kik van de mainstream medische gemeenschap die klaagt over het volledig verdoezelen van deze sterfgevallen. Verbazingwekkend.

Er is genoeg te zien in die 14 sterfgevallen… als je de moeite neemt om te kijken

Ik wil, for the record, documenteren dat er daar genoeg te zien was.

Laten we beginnen met de intracraniale hersenbloeding. In de hele 30-jarige geschiedenis van het VAERS-systeem zijn er geen meldingen in die leeftijdscategorie die overlijden aan een intracraniële hersenbloeding.

Lees dat nog eens.

Dus het is niet “achtergrond”. En als het niet het vaccin was dat deze sterfgevallen veroorzaakte, wat dan wel? De CDC zwijgt daarover.

Kort nadat het rapport uitkwam, publiceerde ik een diepgaande analyse van elk van die gevallen (ik vond slechts 13 van de 14); zie dit document vanaf pagina 58 met links naar elk VAERS-record.

Uit mijn analyse van de VAERS-gegevens bleek dat 5 van de 13 overleden waren aan een hartstilstand. Dat is niet normaal voor kinderen. In een recente periode van 5 jaar (2015 tot 2019), zijn er nul sterfgevallen geweest met een hartstilstand in die leeftijdsgroep (zoals je zou verwachten). Nul sterfgevallen in 5 jaar! Dus de 5 sterfgevallen zijn zowel excessief als verdacht en verdienen onderzoek. Maar niet volgens de CDC.

Tenzij er een visitekaartje in het lichaam is geïmplanteerd met de tekst “gedood door het Pfizer vaccin”, zullen ze geen oorzakelijk verband vinden.

We weten zeker dat het CDC niet in staat is een oorzakelijk verband te vinden. Een van ’s werelds beste pathologen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: