Covid Box Car, Vaccine Plunge Dip en Faucian Koopje, door Linh Dinh

covid-box-car,-vaccine-plunge-dip-en-faucian-koopje,-door-linh-dinh

14-11-21 05: 00: 00,

Kom niet aan de verkeerde kant van de geschiedenis te staan, waarschuwden communisten vaak, hoewel ze natuurlijk hele klassen van zulke mensen nodig hadden, van de bourgeoisie tot landeigenaren, koelakken, reactionairen, decadenten, fascisten, monarchisten, contrarevolutionairen, niet-hervormde intellectuelen, slopers, afleidingsmanoeuvres, gelovigen in God en, vaak, zelfs de revolutionaire helden van gisteren. Het maakte niet uit of deze beschuldigingen individueel of collectief steek hielden, want de communisten moesten nieuwe vijanden genereren om te verpletteren.

Het is een natuurlijk gevolg van de wij vs. zij Joodse denkwijze, uitverkoren vs. niet-uitverkoren, tot in de eeuwigheid. Het ultieme racisme, het Joodse denken is een neerbuigende of rechtvaardige woede tegen anderen, want deze zijn niet alleen inferieur aan Joden, maar schuldig aan kwaadwilligheid, in gedachten zo niet daden, tegen Joden. Zij blokkeren de Joodse vooruitgang of het Joodse lot en staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis.

Veel dommer, de roden van vandaag beschuldigen simpelweg iedereen met wie ze het niet eens zijn, al is het maar een beetje, als fascist. Als je denkt dat een kerel als Johnny Sins,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: