COVID golf in België: “Ze zijn allemaal gevaccineerd”

covid-golf-in-belgie:-“ze-zijn-allemaal-gevaccineerd”

14-11-21 03:32:00,

Antwerpse ziekenhuizen in België beginnen zich zorgen te maken. Met een hoog percentage volledig gevaccineerden, worden ze overspoeld met patiënten die positief testen op COVID-19, en “ze zijn allemaal gevaccineerd,” schrijft Shtfplan.com.

Maar helaas geven velen de “vaccins” niet de schuld van deze ziekenhuisopnames. Ze zeggen dat de toename van patiënten alleen maar kan zijn omdat ze aan kracht verliezen.

“De alarmbellen gaan af. De bezorgdheid is zeer groot door de sterke toename van patiënten”, zegt Jan Flament, CEO van Ziekenhuis Geel. “Dankzij het vaccin liggen de gangen niet vol met coronapatiënten, maar de vaccins lijken aan kracht te verliezen. Een derde vaccin is volkomen zinvol”, aldus Flament volgens World Today News.

Deze uitspraak staat in schril contrast met die van Kristiaan Deckers, de medisch directeur van het Antwerpse GZA.

“Het profiel van onze intensieve patiënten?”, zegt Deckers. “Ze zijn nu allemaal gevaccineerd met doorbraakinfecties. Relatief jonge mensen van 55 tot 60 jaar, nogal wat met immuunproblemen. Maar we zien ook verschillende ernstig zieke jongere mensen, van 30 tot 35 jaar. De vraag is dus of de vaccins nog wel zo goed werken.”

Immuun problemen? Zoals recente gegevens van de overheid aantonen, wanneer ze echt bekeken en onderzocht worden? Zie Frontnieuws Volgens rapporten van de Britse regering ontwikkelen de volledig gevaccineerden snel het verworven immunodeficiëntiesyndroom (AIDS); Geven covid “vaccins” mensen AIDS? Het immuunsysteem daalt elke week met 5% bij hen die ingeënt zijn.

Meer dan 8,57 miljoen mensen zijn volledig gevaccineerd, wat neerkomt op 86% van de volwassen bevolking in België, en 74% van de totale bevolking.

België is ook begonnen met het toedienen van boosterdoses van coronavirusvaccins aan mensen uit bepaalde kwetsbare groepen om de bescherming tegen het coronavirus voldoende hoog te houden. Tot dinsdag hadden bijna 636.000 mensen zo’n dosis gekregen. – Brussels Times

Niets te zien hier. Gezondheidsautoriteiten zeggen dat je ook je derde en vierde COVID-prik moet krijgen. Gelukkig beginnen de mensen deze oplichtingspraktijken te doorzien. Het ziet er niet naar uit dat de injecties helpen, maar het verhaal blijft “krijg de injectie zodat je niet ziek wordt van de verkoudheid”. En het lijkt er nu zelfs op dat als je de prik krijgt en vervolgens verkouden wordt,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: