De lafaard in ons, Vrijheid Versus Fascisme. Laat ons de controle over het menselijk lot herwinnen

de-lafaard-in-ons,-vrijheid-versus-fascisme.-laat-ons-de-controle-over-het-menselijk-lot-herwinnen

14-11-21 06: 44: 00,

Alle Global Research artikelen kunnen worden gelezen in 51 talen door het activeren van de “Translate Website” drop down menu op de bovenste banner van onze homepage (Desktop versie).

Om Global Research’s Daily Newsletter (geselecteerde artikelen) te ontvangen, klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Gechipt, geestelijk gecontroleerd, psychologisch gemarteld, spiritueel geblokkeerd en fysiek opnieuw gemanipuleerd of vermoord door nepvaccinaties; gedwongen op een dieet van synthetisch laboratoriumvoedsel; niet in staat om kinderen te baren vanwege de sterilisatie van de voortplantingsorganen; beroofd van alle materiële bezittingen, met inbegrip van het recht om het eigendom van je eigen lichaam op te eisen en, last but not least, permanent onder toezicht van een verborgen derde partij die de macht heeft om elke emotionele moed die iemand eventueel zou kunnen vinden om uit deze gevangenis te breken, teniet te doen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: