Dr Peter McCullough: Het C-19 vaccin vertegenwoordigt BIOTERRORISME! Het spike-eiwit is VERGIFT!

dr-peter-mccullough:-het-c-19-vaccin-vertegenwoordigt-bioterrorisme!-het-spike-eiwit-is-vergift!

14-11-21 12:41:00,

De beroemde deskundige, Dr. McCullough, verklaarde dat het experimentele vaccin een product van bioterrorisme is. Hij legde een verklaring af tijdens de bijeenkomst op 27 oktober in Phoenix, AZ. Hij verklaarde dat de mRNA-technologie die wordt gebruikt om het C-19 vaccin te produceren, gevaarlijk is. Zijn grootste zorg is het vermogen van de mRNA-vaccins om het menselijk lichaam spike-eiwitten te laten produceren, bericht Addison Wilson.

“Alles wat we hebben geleerd over het spike-eiwit sinds de vaccins uitkwamen is slecht, 100% slecht,” legde hij uit. “Dit spike-eiwit – op zichzelf – is pathogeen.

Dit spike-eiwit is op zichzelf voor sommige mensen dodelijk, door mechanismen die nu zeer goed aanvaard en begrepen zijn in de menselijke geneeskunde,” ging hij verder.

De arts voegde eraan toe dat de dodelijkheid geen vergissing was, en dat dit juist de reden was voor de auto-immuunaanvallen die sommige mensen na de vaccinatie kregen.

“Het spike-eiwit is dodelijk voor de cellen waarin het wordt geproduceerd,” legde McCullough uit. “Als het op het celoppervlak tot expressie wordt gebracht, nodigt het uit tot een aanval. Dat is wat deze auto-immuun aanvallen veroorzaakt in de organen.”

De uitvinders van de mRNA-injecties hebben een therapeutisch doel, ook al betekent dat schade. Het aanmaken van de spike-eiwitten is bedoeld om immuniteit te creëren “tegen het spike-eiwit, dat een pathogeen onderdeel is van SARS-CoV2.”

“En het spike-eiwit zelf is, zoals velen van u weten, ook het doelwit en het product van doelbewust onderzoek naar de werking ervan in het Wuhan-laboratorium,” vervolgde hij.

“Dus, op de meest perverse manier, het is moeilijk om dit te zeggen, maar het vaccin geeft mensen in zekere zin een dosis van een product van bioterrorisme door injectie,” benadrukte hij.

McCullough verklaarde dat de vaccins tegen C-19 gevaarlijk waren. Hij merkte onder meer op dat artsen hebben aangetoond dat alle leeftijdsgroepen mogelijk kunnen sterven aan de vaccins en dat het vaccin de overdracht niet kan stoppen. Hij voegde eraan toe dat het buitensporige aantal doden en het resulterende aantal permanent gewonde Amerikanen als gevolg van het vaccin dezelfde categorieën als de Irak-oorlog overtreft.

De plaatselijke voorvechtster voor medische vrijheid Irene Pi organiseerde het evenement, en zij introduceerde McCullough voor een volle zaal van ongeveer 350 mensen als “een arts met zo’n overtuigende integriteit” die zijn publiek over deze onderwerpen informeert met een “diep gevoel van waarheid voor wat hij deelt”.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: