[Duitsland voor de “grote golf”?

[duitsland-voor-de-“grote-golf”?

14-11-21 04: 00: 00, Duitsland: vaccinatiegraad (oranje) en infectiecijfers (zwart) Grafiek: IanMSC

Publiziert: 14. November 2021
Deel op: Telegram / Twitter / Facebook

Duitsland in de wintergolf 2021: stand van zaken en vooruitzichten.

Begin november bereikte het Corona-besmettingspercentage in Duitsland en Oostenrijk het hoogste niveau tot nu toe en het is sindsdien sterk blijven stijgen. Net als in het najaar 2020 waren velen blijkbaar verrast door deze ontwikkeling: autoriteiten en “deskundigen” meenden dat de pandemie onder controle was dankzij vaccins en maskers, terwijl sommige sceptici, verwijzend naar het uitblijven van een overmatige sterfte 2020, ervan uitgingen dat het spook toch wel voorbij was.

Eerst het tweede punt. In augustus verscheen de veelgeprezen video “The pandemic in the raw data” van een Duitse computerwetenschapper, waarin correct werd aangetoond dat er in Duitsland geen sprake was van een sterfteoverschot en geen absolute overbelasting van ziekenhuizen 2020. Een studie van onderzoekers van de Universiteit van Duisburg Essen kwam ook tot deze conclusie.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: