Kijk toe hoe de “epidemie van de ongevaccineerden” de “boosterweigeraars vermoorden de dubbelgevaccineerden” wordt

kijk-toe-hoe-de-“epidemie-van-de-ongevaccineerden”-de-“boosterweigeraars-vermoorden de-dubbelgevaccineerden”-wordt

14-11-21 11:30:00,

Hé, weet je nog in 2020, toen een hele groep van ons zei dat het afkappen van de vaccinatieproeven een schijnvertoning was om hun snel afnemende werkzaamheid te verbergen en dat het hele gebeuren zou leiden tot booster na booster, mogelijk als middel om je te dwingen je vaccinpaspoort elke 6 maanden te vernieuwen, zodat je in staat zou zijn bevestigde toestemming te houden om te werken, uit te gaan, of een leven te hebben? schrijft el gato malo.

Velen lachten.

Lachen ze nog steeds?

Want de “drievoudige vaccinatie of sterf” vorderingen komen eraan.

Het is allemaal onderdeel van dezelfde herdefinitie spelletjes die ze altijd al gespeeld hebben.

Het is altijd de schuld geweest van diegenen die “weigeren te doen wat hen gezegd wordt.”

En de boodschapper-oorlogsmachine maakt zich klaar om weer over u heen te walsen.

Dit zijn de klassieke semantische spelletjes van de postmodernisten. U was “volledig gevaccineerd”. Nu niet meer. U bent “stervende omdat u een antivaxxer bent” omdat we de betekenis van de woorden hebben veranderd en de wetenschap waarvan we met zoveel zekerheid zeiden dat ze vaststond, verder is gegaan.

Het aan de schandpaal nagelen en het omdraaien van principes is zo openlijk geworden dat het hilarisch zou zijn, ware het niet zo vervelend en zo nijpend.

De zogenaamde partij van “mijn lichaam, mijn keuze” voor reproductieve rechten en zelfs geslacht is plotseling de onderdrukkende opdringer van “jouw lichaam, mijn keuze” wanneer het zover is dat je je moet onderwerpen aan hun dictatoriale grillen.

Ze razen en tieren en dwingen steeds krachtiger af omdat ze niet kunnen overtuigen.

Ze belasteren omdat ze niet kunnen stichten.

En ze liegen, verdraaien en veranderen hun verhaal omdat de feiten niet aan hun kant staan en ook nooit aan hun kant hebben gestaan.

Dit zijn vreselijke vaccins. Ze stoppen de verspreiding niet, maken het waarschijnlijk erger, stoppen misschien “covid sterfgevallen” maar hebben GEEN bewijs laten zien van het stoppen van sterfgevallen in het algemeen, zelfs niet in hun eigen klinische trials.

De ongewenste bijwerkingen zijn zo veel groter dan enig ander vaccin in de geschiedenis dat hierdoor van de markt is gehaald,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: