Massamoorden in verpleeghuizen en het bestempelen als covid sterfgevallen? – Een begrafenisondernemer doet verslag

massamoorden-in-verpleeghuizen-en-het-bestempelen-als-covid-sterfgevallen?-–-een-begrafenisondernemer-doet-verslag

14-11-21 06: 53: 00,

begrafenisondernemer John O’Looney uit Milton Keynes in het Verenigd Koninkrijk deed in een interview op 16.9.2021 verslag van schandalige dingen uit zijn directe ervaring met pure overheidsmachinaties om een klaarblijkelijke covidepandemie te creëren. Om te voorkomen dat de verdenking rijst dat hij nepnieuws produceert, heeft hij opzettelijk zijn adres en zijn e-mailadres john@mkffs.co.uk opgegeven en is hij beschikbaar voor informatie en ook voor telefoongesprekken. Hij blijft bij wat hij zei en kan het getuigen. Hieronder volgen de belangrijkste passages uit het transcript van het interview.1 (hl)

“Mijn naam is John, ik ben al 15 jaar begrafenisondernemer. Ik woon in Milton Keynes, in het Verenigd Koninkrijk. … 10 jaar daarvan werkte ik voor een van de grote begrafenisondernemers, Co-op Funeralcare. Vijf jaar geleden ben ik van het schip gesprongen en voor mezelf begonnen, omdat ik niet zo gelukkig was met de gang van zaken in het bedrijf na de ineenstorting van de bank. Mensen werden als het ware ‘melkkoeien’ in plaats van behandeld te worden zoals ik vind dat ze behandeld moeten worden. …

Ik wil bij het begin beginnen, dus in het jaar 2019. Toen kwam er een familie naar me toe die een dierbare had verloren in de naburige gemeenschap van Northampton en ze vroegen me om

” Lees verder

%d bloggers liken dit: