Allesandro en Vittoria Campo: Gevaccineerde broer en zus sterven twee maanden na elkaar aan hartaanval na COVID-19 prik, aanklager stelt onderzoek in

allesandro-en-vittoria-campo:-gevaccineerde-broer-en-zus-sterven-twee-maanden-na-elkaar-aan-hartaanval-na-covid-19-prik,-aanklager-stelt-onderzoek-in

15-11-21 05:56:00,

Er is een betreurenswaardige trend van ongewenste bijwerkingen bij spelers in alle categorieën van amateur- en professionele sporten die de COVID-19 vaccinatie hebben gekregen. De 23-jarige voetbalspeelster Vittoria Campo is op 1 november in Palermo, Italië, overleden aan een hartstilstand, slechts twee maanden nadat haar 25-jarige broer Alessandro was overleden, slechts twee dagen nadat hij het Pfizer COVID-19vaccin had gekregen, bericht Thecovidworld.com.

Beiden hadden nooit aan een ziekte geleden en waren volgens familie en vrienden fitte en actieve sportmensen. Sky News Italy meldt dat een officier van justitie in Palermo een autopsie op het lichaam van Vittoria heeft gelast.

Allesandro Campo, 25, student rechten en een fervent voetballer, overleed op 1 september na zijn eerste dosis van het Pfizer COVID-19 vaccin. Uit een autopsie bleek dat hij in zijn slaap een hartstilstand had gekregen in zijn huis in Favignana. Volgens zijn vrienden had hij het vaccin 2 dagen voor zijn dood gekregen.

Het verdriet van de familie Campo werd nog verergerd door een nieuwe tragedie. Twee maanden later zou de zus van Allesandro, de 23-jarige Vittoria Campo, ook een bijwerking hebben ondervonden van de COVID-19 vaccinatie. Vittoria overleed in het Ingrassia ziekenhuis in Palermo na een plotselinge hartstilstand op 1 november.

Palermo FC, de voetbalclub waar Vittoria voor speelde, schreef in een eerbetoon:

“Geen woorden kunnen ooit de pijn en verslagenheid beschrijven voor het vroegtijdige verlies van een jonge vrouw en voetballer. Onze gedachten gaan uit naar de ouders die moeten leven met deze nieuwe en onmetelijke pijn.

Vittoria, je bent en je zult altijd in ons hart blijven. Dank je voor alle momenten die je ons hebt gegeven.”

Haar plotselinge dood wordt nog onderzocht.

De tragedie komt slechts enkele maanden nadat 4 leden van hetzelfde gezin in de Filipijnen de een na de ander overleden twee weken nadat ze een enkele dosis van het Johnson & Johnson COVID-19 vaccin hadden gekregen.

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vanaf de leeftijd van 13! Lange lijst van “plotseling” overleden of ernstig zieke sporters

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: