Amerika moet sterven, zodat de mensen kunnen leven, door Thomas Dalton

amerika-moet-sterven,-zodat-de-mensen-kunnen-leven,-door-thomas-dalton

15-11-21 05: 05: 00,

Als je in een 200-jaar oud huis woont, doe je er goed aan om het om de paar jaar een grondige inspectie te geven. Klop op de muren, trek wat oud behang weg, klim naar de zolder en ga in de kruipruimte. Controleer de dakbedekking, controleer de buitenmuren, controleer de fundering. Je zoekt naar tekenen van verrotting: bederf, schimmel, insecten, knaagdieren, of gewoon veroudering. Met een beetje geluk vindt u een of twee kleine problemen, herstelt u die en is alles in orde. Helaas, soms is niet alles goed. Soms vindt u tekenen van groot en onherstelbaar verval. In die gevallen, en hoe pijnlijk het ook is, moet u bereid zijn het huis af te breken en opnieuw te beginnen. Alles minder dan dat zou een verloren zaak zijn, een daad van volslagen nutteloosheid.

Het Amerika van vandaag is een 245-oud huisâ een groot herenhuis met vele kamers, gelegen op een wonderbaarlijk uitgestrekt en glorieus landgoed.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: