Arme vertroebelde mensheid! – CommonSenseTV

arme-vertroebelde-mensheid!-–-commonsensetv

15-11-21 02:26:00,

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Gelezen 788

Arme vertroebelde mensheid!

Graag had ik tal van dingen heel anders zien verlopen, maar duidelijk is wel dat er nog enorm veel slaapkoppen aan het slaapwandelen zijn en nog niet een een greintje benul hebben, van wat er momenteel gaande is in Nederland, maar ook in de rest van de wereld, mogelijk zal ontwaken uit deze nachtmerrie nog erger zijn dan het moeten loslaten van dit leven, want dan ben je van deze hel verlost.

Je vraagt je eigen af, hoe het nog kan, maar een Huig Plug werd gearresteerd voor bedreiging, ja zijn affiche heeft de nodige pedo’s bang gemaakt,

De druk op deze groep wordt steeds groter, want zowel Gideon van Meijeren (FvD) als Gidi Markuszower (PVV) rammelden ook aan de poorten om deze eens te gaan openen, voor het FvD is er dan nog het obstakel Theo Hiddema, die pedofiel Nelson Maatman verdedigt, maar scheuren worden duidelijk zichtbaar, het heeft er alle schijn van dat nazaat Mark Rutte, nog een ultieme poging doet naar de macht, hij is nog erger dan zijn opa Klaas!

Als kind zijnde hield ik er niet van, om andere kinderen te veroordelen omdat hun ouders fout waren geweest, maar als ik dan een Mark Rutte bezig zie, dan verbaast het me, dat deze man nog zo hoog in achting staat bij vele Nederlandse burgers, het zal zijn Farizeeër gezicht wel zijn, maar in werkelijkheid is deze man het grootste tuig van de richel, hetgeen hij om zich heen heeft vergaard is uiteraard geen haar beter!

Met de corona maatregelen verbaast het me, dat erin dit gezapige land nog geen opstand is uitgebroken, er deugt werkelijk geen moer van en ook ik als niet gevaccineerde, zal nu mee moeten doen met het spel van de QR code, walgelijk maar waar, ik moet getest worden om te mogen werken.Je verzint het niet, maar iets compleet onbetrouwbaar, wordt ingezet om mensen te testen op corona?

Net als mondkapjes die niet deugen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: