Black-out – Volgende stap in het globalistische simulatiespel?

black-out-–-volgende-stap-in-het-globalistische-simulatiespel?

,

Black-out – Volgende stap in het globalistische simulatiespel?

12.11.2021 | www.kla.tv/20527

Black-out – Volgende stap in het globalistische simulatiespel? Stefan Magnet, Oostenrijks freelance journalist: Het onvermoeibare voorlichtingswerk, inzake het coronabedrog, werpt vruchten af. Steeds meer mensen worden wakker, steeds meer leugens worden ontmaskerd, het systeem geraakt in het gedrang en we zouden onmiddellijk voor die historische gebeurtenis kunnen staan, namelijk dat er een keerpunt is. Maar wat daarna komt, is niet de snelle verlossing. Eerst zal het nog één keer echt hevig worden, want als mijn vermoeden klopt, dat het kaartenhuis spoedig zou kunnen instorten, dan komt er vooreerst een reusachtig afleidingsmanoeuvre, de volgende stap in het globalistische simulatiespel, en die zou alles wat daarvoor is gebeurd in termen van brutaliteit, lijden en ontbering in de schaduw stellen. Niemand van ons heeft een almachtige kristallen bol, waarmee hij in de toekomst zou kunnen kijken. Maar aanwijzingen hebben ons al een jaar geleden gedwongen vaccinaties vooruit doen zien. De combinatie van informatie heeft ons de tijd, die we nu beleven in de herfst, al maanden geleden laten inzien en we waren niet overrompeld. En dus durf ik te beweren, dat het ook te voorzien is, wat ons vervolgens zou kunnen bedreigen. Daartoe moeten wij echter spreken in termen van mogelijkheden, hardop denken, geen theoretische taboes in acht nemen, zelfs met het gevaar, dat sommige mensen ons weer voor gek verklaren. Maar nu eens eerlijk, hoe gek is de realiteit tegenwoordig en als iemand ons dat anderhalf jaar geleden had verteld, zou men hem in het gekkenhuis hebben gestopt. Ter zake: ik heb reeds maanden geleden een doorgaans goed ingelichte bron geciteerd, die mij vertelde, dat drastische ingrepen zouden worden uitgesteld tot de Bondsdagverkiezingen in Duitsland. Want de stabiliteit van Europa hangt af van Duitsland en daar is een sterke oppositie, een sterke tegenmacht in het parlement, doorgaans niet gewenst. Dus moet de algemene weersgesteldheid zonnig zijn of op zijn minst mild voor de kiezers, zodat de gewone burger geen reden heeft om op een protestpartij te stemmen. En dat heeft men gedaan, het bleef zeer rustig. Maar wat de media en de gevestigde politici ons tussen de regels door of geheel onverbloemd al aankondigen, daar kunnen wij, die onszelf informeren, al precies vertellen, wat er komen gaat. Maar – kunnen we dat echt? Ik zeg nee.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: