Boycot de horeca – CommonSenseTV

boycot-de-horeca-–-commonsensetv

15-11-21 12:11:00,

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Gelezen 164

We moeten op alle mogelijke fronten strijden. De terroristen die nu ons hele leven naar de kloten willen helpen kennen geen grenzen. Kijk maar wat er nu gebeurt in Australië, kijk maar wat er nu gebeurt in Oostenrijk…. Dat is allemaal onderdeel van het plan. En dat komt ook allemaal bij ons. Dat staat ons ook allemaal te wachten.

rutler en hufter hebben aangekondigd dat ze de komende weken gaan nadenken over soortgelijke uitsluitingsmaatregelen. Dat is allemaal onderdeel van de propaganda die klaus schwab ze dicteert. Er gaat helemaal niet over nagedacht worden. Het staat allemaal allang vast. Het enige waar ze over na gaan denken is hoe ze het via de media alvast in uw brein gaan inmasseren.

Straks vindt u het een goed idee dat gezonde mensen, mensen die wel nog over verstandelijke vermogens beschikken (want dat is het eerste dat de gifspuiten kapot maken) nergens meer naartoe mogen. Misschien nog net hun boodschappen mogen doen, maar ook dat blijft niet duren. Die gifspuit moet erin.

Goedschiks is allang voorbij. Kwaadschiks gaat hufter de jonge van deur tot deur. Twee romeo’s om u vast te houden en een uitzendkracht om de spuit (ze weten niet eens hoe dat correct moet worden gedaan) in uw lijf te jassen.

Wij zullen ook stappen verder moeten gaan in deze oorlog van het goede tegen het kwade. Alleen demonstraties, die notabene nog worden neergeknuppeld ook, gaan ons niet helpen. We hebben blokkades en stakingen nodig. En nog veel hardere maatregelen dan dat.

Molotovcocktails gaan wellicht voor velen nu nog een stapje te ver. Maar dat komt nog wel. En nog veel meer ook hoor. Want nogmaals, zij kennen geen grenzen met hun terroristische akties. Wij zijn beschaafde en beletterde mensen, maar wij hebben uiteindelijk ook onze limieten. En daar zijn ze inmiddels al heel dichtbij. En als de beer eenmaal los is, dan kennen wij ook geen grenzen meer.

Maar laten we het voor nu nog beschaafd houden.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: