Brieven aan de redacteur over “30 redenen waarom ik me nu niet laat vaccineren”

brieven-aan-de-redacteur-over-“30-redenen-waarom-ik-me-nu-niet-laat-vaccineren”

15-11-21 12: 00: 00,

Het belasteren van de ongevaccineerden is momenteel booming. Het onderwerp polariseert als geen ander. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het artikel van Christian Felber “30 Gründe, warum ich mich derzeit nicht vaccinieren” (Redenen waarom ik momenteel niet vaccineer) ook bij ons lezerspubliek een enorme respons opriep, gaande van grote dankbaarheid en instemming tot bruuske afwijzing. Dit bewijst eens te meer hoe belangrijk het is dat dit debat eerlijk en zonder schuimbekken wordt gevoerd. Helaas lijkt dit niet meer mogelijk buiten de NachDenkSeiten. Samengesteld door Christian Reimann.

1. Brief aan de redactie

Geachte NDS-redacteur, de heer Christian Felber,

Hartelijk dank voor de zeer objectieve en ongenuanceerde compilatie van de redenen die momenteel tegen vaccinatie kunnen worden aangevoerd. Je spreekt uit het hart van mijn familie en mij. De laatste weken is het steeds moeilijker geworden om een mening te uiten die kritisch is over vaccinatie, ondanks alle objectiviteit en feitelijkheid.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: