Centraal-Azië sluit zich aan bij CPEC

centraal-azie-sluit-zich-aan-bij-cpec

15-11-21 01: 46: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen worden gelezen in 51 talen door het keuzemenu “Website vertalen” boven aan de banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research te ontvangen (geselecteerde artikelen), klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

De informatieoorlog is tegenwoordig zo intens dat ongezongen melodieën vaak aanlokkelijker zijn dan de gezongen melodieën. De regels uit de beroemde ode To a Skylark van de Engelse dichter Shelley komen in gedachten – ‘In the broad day-light / Thou art unseen, but yet I hear thy shrill delight…’

Twee gebeurtenissen in de afgelopen twee weken duiden op groeiend optimisme over de toekomst van Afghanistan. Beide ontwikkelingen wijzen erop dat de steigers voor betere regionale verbindingen, economische ontwikkeling en bestuur worden gezet, grotendeels zonder dat dit wordt gemeld.

Zeker,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: