COP is dood. Lang leve de Beweging!

cop-is-dood.-lang-leve-de-beweging!

15-11-21 02: 56: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen worden gelezen in 51 talen door het keuzemenu “Website vertalen” boven aan de banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research (geselecteerde artikelen) te ontvangen, klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

COP is een organisatie van wereldwijde kapitalistische plannen voor de intensivering van uitbuiting. Ze moet dood voor ons zijn, want onze aanwezigheid daar legitimeert een proces dat tegelijk tegen ons en tegen de planeet is.

Deze COP was even teleurstellend als alle vorige. De opname van de woorden “fossiele brandstoffen” in de slotverklaring lijkt de enige “vooruitgang” te zijn die zij vertegenwoordigt in vergelijking met het verleden. Het is zinloos. Wat wel veelzeggend is, is de aankondiging dat de twee volgende COP’s in Egypte en de Verenigde Arabische Emiraten zullen worden gehouden.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: