Corona en het spotje ‘laat je testen’. Erg veel een beetje dom!

corona-en-het-spotje-‘laat-je-testen’.-erg-veel-een-beetje-dom!

15-11-21 10:31:00,

De Rijksoverheid voert het hele jaar door campagnes. Vooral nu een nieuwe corona uitbraak heerst, om iedereen die nog niet gevaccineerd is, zich maar te laten vaccineren. Dit spotje, in herfsttijd: https://www.youtube.com/watch?v=_tosAVAEhWc , toont een situatie thuis, waar de man achter een draadloze computer moet hoesten en besluit om zich te laten testen op corona.

Solliciteert de hoestende man in het spotje, naar EHS?
Hij zit gewoon draadloos te werken namelijk op de laptop. Juist het draadloos werken geeft een onzichtbare straling dat kan leiden tot ElektroHyperSensitiviteit (EHS) op den duur https://stralingsleed.nl/blog/wifi-is-niet-goed-voor-velen-ga-bedraad/. EHS  is een aandoening waarbij men overgevoelig is voor de kunstmatige elektromagnetische voor en nodig voor draadloos computeren. Iemand met EHS voelt zich hierdoor (straling) ziek en heeft last van diverse klachten. Naar schatting heeft wetenschappelijk ongeveer 10% procent van de Europese bevolking klachten heeft die duiden op EHS en wanneer het een officiële en erkende ziekte is denk ik wel tegen de 80%.

Draadloos werken
Want 5G wordt (net als 2G, 3G en 4G) gewoon ingevoerd zonder dat er wetenschappelijk onderzoek naar verricht is en zonder dat er reële veiligheidslimieten en -regelen zijn gemaakt. Tijdens de corona lockdown werkt en leert bijna iedereen thuis. Zoveel gezinsleden gedraad op de laptop, pc of smartphone, kan niet en dus wordt er draadloos gewerkt!

Biologisch experiment
Draadloos gebruik geeft onzichtbare, onhoorbare en reukloze kunstmatige elektromagnetische velden die anno 2021 massaal in onze omgeving voortkomen. We wonen en werken constant in deze milieu-vervuiling zonder dat we het door hebben omdat het niet  te ruiken, zien of te horen is.  De invoering van 5G is dan ook te beschouwen als het grootste biologische experiment op de mensheid ooit.

De effecten zijn dat veel mensen klachten hebben zonder dat reguliere artsen ook maar enig idee hebben waar ze het zoeken moeten (of mogen zoeken). Maar zegt het Kennisplatform EMV* niet zelf: “Velden met lage frequenties kunnen elektrische stroompjes in het lichaam opwekken, die de zenuwen kunnen prikkelen. Heb ik hierdoor nu de zenuwuitval; https://stralingsleed.nl/blog/zenuwuitval-door-de-kunstmatige-elektromagnetische-velden-emv/ en https://stralingsleed.nl/blog/aantasting-van-de-zenuwen-perifere-neuropathie-tot-zenuwuitval-door-emv/ ?  Dat kan zich uiten in tintelingen, pijn, het ongecontroleerd samentrekken van spieren, verstoring van het hartritme of het zien van lichtflitsen. Deze lichamelijke effecten treden pas op bij veldsterktes die hoger liggen dan de blootstellingslimieten.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: