De nieuwe oorlog tegen terreur is een Joodse oorlog tegen blanken, door Andrew Anglin

de-nieuwe-oorlog-tegen-terreur-is-een-joodse-oorlog-tegen-blanken,-door-andrew-anglin

15-11-21 05: 00: 00,

Glenn Greenwald gaf een 30-minuten durend interview met Chris Hedges op RT over de nieuwe oorlog tegen terreur, een anti-blanke oorlog tegen de normale bevolking van Amerika.

Glenn was niet helemaal op de bal bij het begin van de coronavirus hoax, maar dat is waarschijnlijk omdat hij een homo (fag) is, en homo’s (queers) zijn voortdurend doodsbang voor ziektekiemen (voor de hand liggend). Over de meeste zaken die zich afspelen in het huidige jaar, zit hij op het juiste punt, en hij zit nu op het juiste punt wat betreft het coronavirus (eindelijk).

Hij is de enige persoon in de mainstream die een uitgebreid beeld geeft van het plan dat de Democraten op dit moment hebben om al deze post-911 terrorisme wetgeving te gebruiken om blanke mensen aan te vallen en te verpletteren, met het 1/6 debacle als voorwendsel. Tucker heeft het erover, maar Tucker gebruikt vooral Glenn als bron.

Behalve dat hij een germofobe homo is, is Glenn ook een Joodse advocaat (ik beoordeel publieke personen gewoon op wat ze in het openbaar zeggen),

” Lees verder

%d bloggers liken dit: