De psychologie van massahypnose en totalitarisme

de-psychologie-van-massahypnose-en-totalitarisme

15-11-21 02:02:00,

Het volgende is een inzichtelijke en grotendeels accurate uiteenzetting van hoe massapsychologie onafhankelijk, objectief en kritisch denken vervangt. Het verlaagt angst en geeft een gevoel van verbondenheid met anderen ten koste van rationaliteit, gezond verstand en individuele objectiviteit, schrijft Dr. Hurd.

Wat we vandaag zien is een vorm van massahypnose, een psychologische methodologie om te helpen bij het verminderen van angst die in de eerste plaats is opgezweept door de media en de tirannen van de regering. Het is de 21e eeuwse versie van massahysterie. Als het zo goed werkt met COVID-19, hoe goed zou het dan kunnen werken met nog meer verwoestende campagnes van indoctrinatie en onderwerping die zullen volgen?

Hieronder volgt een samenvatting van Prof. Mattias Desmet, de leidende psychologische expert op het gebied van tirannie en totalitarisme en hoe een massahypnose zich vormt.

Lezen aub:

Ouders die hun kinderen zo gretig laten vaccineren stappen in het massabewustzijn dat “massavorming” wordt genoemd – deze sociale verandering vindt plaats wanneer er een periode van vrij zwevende angst is of is geweest – en het is een stap op weg naar een totalitaire staat. Totalitarisme begint altijd met een massavorming binnen de bevolking – het is niet hetzelfde als dictatuur in een dictatuur gehoorzamen mensen uit fundamentele angst voor de dictator aan de top, maar

totalitarisme is het tegenovergestelde ….. mensen worden gehypnotiseerd tot gehoorzaamheid “in het belang van het collectief”.

We zien deze massale formatie een nieuwe solidariteit vinden als een collectief – het brengt hen een oplossing voor hun angst – het narratief en de ideologie rond de pandemie en vaccins is “het object van angst” geworden. waar de vrij zwevende angst een doel heeft gevonden – een object. Alles wat ze weten is dat hun angst weg is en dat ze nu een antwoord op hun angst hebben en een nieuwe betekenis en een nieuw gevoel van solidariteit – ze zijn veranderd wanneer dit gebeurt.

Ze zijn niet meer rationeel en denken niet meer kritisch na zoals ze ooit deden. Dit is de reden waarom we allemaal vrienden kennen die ooit heel slim en meelevend waren, maar nu dommer zijn geworden en niet meer willen luisteren naar andere stemmen – ze zijn intolerant en zelfs gemeen of wreed.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: