De term ‘Vaccin Aarzeling’ is betuttelend en aanmatigend. Hier is waarom.

de-term-‘vaccin-aarzeling’-is-betuttelend-en-aanmatigend-hier-is-waarom.

15-11-21 10: 41: 00,

Mis je een dag, mis je veel. Abonneer je op The Defender’s Top Nieuws van de Dag. Het is gratis.

Dr. Norman Doidge, psychiater, heeft vorige maand een lang, vierdelig artikel gepubliceerd, getiteld “Needle Points,” waarin hij vaccinatiescepsis in Amerika onderzoekt.

De auteur, die zich “vroeg en vrijwillig” heeft laten vaccineren, is overtuigd voorstander van vaccinatie, maar hij toont wat in deze verdeeldheid zaaiende tijden een ongewone bereidheid is om de kwestie te bekijken vanuit het perspectief van degenen met wie hij het oneens is.

Ik wil niet vervallen in kritiek op het artikel, dat ik waardeer om zijn vreedzame bedoelingen, ijverig historisch onderzoek, heldere stijl en bereidheid om een steile ideologische kloof te overbruggen.

In plaats daarvan zal ik met goede wil ingaan op zijn impliciete uitnodiging tot een dialoog over de kernvraag die in zijn slogan wordt gesteld: “Waarom zo velen aarzelen om het COVID-vaccin te krijgen,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: