“De vluchtelingen laten zien wat de EU en al haar waarden waard zijn”

“de-vluchtelingen-laten-zien-wat-de-eu-en-al-haar-waarden-waard-zijn”

15-11-21 12: 27: 00,

EU vs. Belarus

De vluchtelingencrisis aan de grens tussen Belarus en Polen beheerst de krantenkoppen en toont de leugenachtigheid van de EU. En het laat duidelijk zien wat de vermeende waarden van de EU waard zijn.

De vluchtelingencrisis aan de Wit-Russisch-Poolse grens was ook een belangrijk onderwerp op het wekelijkse nieuwsoverzicht van de Russische televisie op zondag. Er waren twee reportages vanuit het grensgebied en een commentaar van de presentator in de studio. Ik heb de verslagen niet vertaald, omdat ze als tekst nauwelijks te begrijpen zijn zonder de begeleidende foto’s. Maar ik heb het commentaar van de presentator vertaald, waaruit heel duidelijk bleek hoe de EU zich blootgeeft.

Begin van vertaling:

De vluchtelingen laten zien wat de EU en al haar waarden waard zijn

Vanuit juridisch oogpunt is de positie van Belarus onberispelijk. De mensen vroegen in het buitenland een toeristenvisum aan in een Wit-Russisch consulaat. Zij vulden de aanvraagformulieren in en dienden de documenten in.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: