Der Spiegel en de miljoenen van Bill Gates: de anti-Spiegel luistert het voormalige nieuwsblad af

der-spiegel-en-de-miljoenen-van-bill-gates:-de-anti-spiegel-luistert-het-voormalige-nieuwsblad-af

15-11-21 09: 01: 00,

Een week geleden meldde de Anti-Spiegel dat Der Spiegel weer een miljoenenschenking van Bill Gates had ontvangen. Op 9 november meldde de Anti-Spiegel dat de Bill and Melinda Gates Foundation in oktober opnieuw een miljoen dollar aan Spiegel had geschonken, namelijk 2,9 miljoen dollar. Der Spiegel vond het echter niet nodig zijn lezers hierover in te lichten, hoewel er hier sprake is van een enorm belangenconflict. Het is immers de taak van de zogenaamd kritische en onafhankelijke media om de rijken en machtigen in de gaten te houden. Maar hoe moet een media kritisch berichten over een van de rijkste en machtigste mannen ter wereld, wanneer zij regelmatig miljoenen als geschenk van hem ontvangen?

Miljoenen van Bill Gates voor volgzame berichtgeving

Dit was zeker niet de eerste miljoenengift die Der Spiegel van Bill Gates heeft aangenomen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: